Başbuğ'dan Terör ve Güvenlik Konferansı

Başbuğ'dan Terör ve Güvenlik Konferansı

HABER 7.05.2024 13:58:00
Başbuğ

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

 

Aksaray Belediyesi ile Aksaray Üniversitesi iş birliğinde Aksaray’a gelecek olan Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, 10 Mayıs Cuma Günü Aksaray Üniversitesi Konferans salonunda, 11 Mayıs Cumartesi günü Aksaray Kültür Merkezinde “Türkiye Yüzyılı ve Türkiye Üzerine Oynanan Oyunlar” konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.

 

Güvenlik ve Terör Uzmanı aynı zamanda Emekli İstihbarat Albayı Coşkun Başbuğ, Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları, ülkemizin dış ve güvenlik politikalarını kendi yorumu ile birlikte konferansta dile getirecek. Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ, konferansta Türkiye Yüzyılında yaşanan gelişmeleri ve uluslararası platformda öne çıkan Cumhuriyetimizin referans projelerini de aktaracak.

 

Aksaray Belediyesi ile Aksaray Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen konferans ilk olarak 10 Mayıs Cuma Günü saat 11.00’da Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda yapılacak. İkinci konferans ise 11 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kamuoyu gündeminde yer alan konuların ele alınacağını konferansta Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ’un Türkiye’nin ulusal güvenlik çalışmaları hakkında bilgi aktaracağını söyledi. Belediye Başkanı Dinçer, düzenlenecek konferansa herkesi davet etti.

 

Birçok ulusal yayın yapan televizyon kanallarına yorumcu olarak katılan ve söylemleriyle herkesin dikkatini çeken Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ile Türkiye Yüzyılında ülkemizin uluslararası arenada atacağı strateji adımlarından bahsedecek.

 


Anahtar Kelimeler: Başbuğ' Terör Güvenlik Konferansı
23.5°