POLİTİKA

POLİTİKA Haberleri

ERTÜRK'TEN BOMBA İDDİA...

ERTÜRK yaptığı açıklamada “Sen Aksaray’da programlara katılma” talimatı verildiğini iddia etti

POLİTİKA 24.10.2022 23:44:00
ERTÜRK

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl başkanı Ali Abbas ERTÜRK, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, ortaya adeta el bombası bıraktı.

ERTÜRK yaptığı açıklamada, Ak Parti ile ilgili  olarak genel merkezden, “Sen Aksaray’da programlara katılma” talimatı verildiğini iddia etti.

Son zamanlarda bir çok iddia ile gündeme gelen Ak Partide ! 5 Dönem Aksaray Milletvekiliği, 3 Dönem Ak Parti Grup Başkanvekilliği yapan Milletvekili,, özellikle eşine imtiyaz gösterdiği konularla gündeme gelmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ali Abbas ERTÜRK tarafından, yapılan basın toplantılarında, açıklanan arsa yolsuzluklarında, eşinden dolayı  adı geçen Ak Parti Aksaray Milletvekilinin son zamanlarda Aksaray’da gerçekleştirilen hiçbir programa katılmazken,

Bakanların katıldığı programlarda dahi yer almaması dikkati çekiyordu. Bu iddianın ortaya atılması ile birlikte  kafalarda “sebep bu mu ?” sorularını gündeme getirdi.

Ali Abbas ERTÜRK’ün iddiasının  doğru olması halinde, Ak Parti Genel Merkezinin, söz konusu Milletvekilini gözden çıkarttığı ve önümüzdeki ilk seçimlerde de adaylığının söz konusu olamayabileceği iddiaları gündeme geldi.


Anahtar Kelimeler: ERTÜRK' BOMBA İDDİA...
23.5°