KARATAŞ' tan 1 Mayıs Mesajı

KARATAŞ,''1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun''

HABER 30.04.2024 14:19:00
KARATAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin KARATAŞ, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. KARATAŞ mesajında ;

"1 MAYIS EMEK ve DAYANIŞMA GÜNÜ" KUTLU OLSUN.

‘’Emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahiptir.

Ülkemizin ve Aksaray'ımızın daha kalkınmış, daha üretken ve güçlü hale gelmesinde çalışanlarımızın alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.

Bu bayram gününün barış, kardeşlik ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyor, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde huzurlu bir şekilde kutlanmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle işçi emeklileri dahil olmak üzere kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimin gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum'' ifadelerine yer verdi.

 


Anahtar Kelimeler: KARATAŞ' Mayıs Mesajı
23.5°