Tartışma’ ya Kan Bulaştı. 4 Yaralı…

Komşuda izmarit kavgası kanlı bitti

ASAYİŞ 30.09.2023 22:25:00
Tartışma’ ya Kan Bulaştı. 4 Yaralı…

Tartışma’ ya Kan Bulaştı. 4 Yaralı…

 

Aksaray'da komşuların izmarit kavgası kanlı bitti! 2'si ağır 4 yaralı

 

Kanlı tartışma akşam üzeri Taşpazar Mahallesi Eski Sanayi Caddesi Piri Mehmet Paşa Çarşısında bulunan  Koç Ajans reklam ajansı bürosunda yaşandı. 

 

Edinilen bilgiye göre, zemin katda hırdavatçı dükkanı işleten T. B. (62), Koç Ajans Reklam ajansı bürosundan aşağıya sigara izmariti atıldığı gerekçesiyle iş yeri sahibi Sinan K.'nin (48) ofisine çıkarak orada bulunanlara bağırıp çağırdı. 

T.B. nin arkasından yukarı çıkan oğlu M.A.B. (33) ile S.K., kardeşi H.K. (50) ve çalışanlar M. K.(27) ile H.K.'yi (33) önce darp eden baba ve oğul daha sonra ellerindeki bıçaklarla Reklam ajansında bulunan 4 kişiyi de bıçakladı. 

 

Olayı duyan komşu esnaflar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı 4 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, burada tedavi altına alınan yaralılardan S.K. ve M.K.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

 

Olayın ardından kaçan baba ve oğul ise Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan olayla ilgili inceleme ve araştırma çalışmaları sürüyor.

 

FOTO: KOÇ AJANS

 

 


Anahtar Kelimeler: Tartışma’ Bulaştı. Yaralı…
23.5°