Metin KURT


Parayı veren düdüğü çalar devri eskidendi

ÇABUK HAVAYA GİRDİNİZ…Parayı veren düdüğü çalar devri eskidendi


ÇABUK HAVAYA GİRDİNİZ…

Aslında düşündüğünüz, kafanızda kurguladığınız sistem üzerinde yoğunlaşıp, yola çıktıklarınızı yolda bulduklarınızla değişmeseydiniz her şey yolunda olacaktı.

Birileri üst akıl rolünde sizlere rol biçmiş sizlerde bunu uygulama yolunda adımlar atıyorsunuz. Başlarda sizlere doğru görünen üst akılın planı aslında siz farketmeden /farkedemeden yolunda gidiyor ama sizler göremiyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz. Tabi ki bu sizlerin bileceği iş. Ama piyasa sizi gazlamaya devam ediyor ve edecekte…

Neden ‘’hep ben ‘’ diyorsunuz ? Neden birlik ve beraberlik olsun, hak eden başarsın diyemiyorsunuz ?

Beraber çıkmadınız mı yola ? Piyasaya şirin gözükmenize gerek yok, zaten fısıltılar bunun böyle olmadığını söylüyor ve çabuk yayılıyor. Yanınızda bulunanlara ve üst akla o kadar tabi olmuşunuz ki hırsınızdan ve kibirinizden sizinle beraber olanları dahi dışlıyorsunuz…Dışlamanız bence çok doğal, çünkü onlar sizi pohpohlamıyor ve doğruyu söylüyorlar, bu da sizin işinize gelmiyor sanırım.

Tamam çıktığınız yol zor, dikenlerle dolu. Kimse sizin ayaklarınıza gül yaprakları sermeyecek, ama samimi de olmayacaklardır. Sadece ruhunuzu okşayacak kelimelerle gönlünüzü alıp yollayacaklar bunları bilmenizi isterim. Koltuğuna sıkı sıkı sarılan emir eri mahiyetindeki arkadaşlar, maşallah sizlerde tiyatrodaki rolünüzü güzel ifa ediyorsunuz. Belki de kendinizi yükseklerde gördüğünüz için aşağıdakiler size ufak gibi gelebilir, lakin ; sizi yükseklere çıkaranlar aşağıdakiler değil mi ? Bir sorgulayın isterseniz kendinizi ? Bir bakın etrafınıza, bir vakitler sizin olanlarla dolu her yanınız.

Yanlış adımlar attığınız sürece sizi ileriye taşıyacak, sizinle yol yürüyecek, yol arkadaşlarımız dedikleriniz sizden gibi görünüp ama sizden olmayacaklardır. Herkesin aklıyla oynamayın, bir çoğu belki bu gün farkında olmayabilir ama ilerleyen süreçte onlar da doğruyu görecek ve sizlerden kopacaktır. Yanlış zamanda yanlış işler yapmaktasınız!!! Yalnızlaşıyorsunuz !!! Yola çıktıklarınızı  yolda değişmenin zararı en çok da sizi etkileyecektir. Parayı veren düdüğü çalar devri eskidendi.